Menukaart

 


Hebt u een allergie? Meld het ons!

Geachte gast,
In het kader van de nieuwe allergenenwetgeving is de verplichting ontstaan van ieder product de allergenen te benoemen. Allergenen zijn eiwitten die allergische reacties kunnen opwekken. De Europese Unie heeft bepaald dat de voedselallergenen die de meeste overgevoeligheidsreacties veroorzaken op het etiket vermeld moet worden:
Glutenbevattende granen ( zoals tarwe, rogge, gerst, haver, spelt en kamut), ei, vis, pinda, noten ( cashewnoten, amandelen, walnoten,hazelnoten, paranoten, pecannoten, pistachenoten en macadamianoten), soja, melk (inclusief lactose), schaaldieren, weekdieren, selderij, mosterd, sesamzaad, sulfiet en lupine.

Wij hebben ons best gedaan een zo goed mogelijke productomschrijving op de kaart te geven. De meeste producten worden door ons zelf gemaakt, hierdoor kan het zijn dat er tijdens het proces een kruisbesmetting van product plaatsvindt. Hierbij kunt u voorstellen dat meel stuift tijdens het maken van pizzadeeg.
Te allen tijde zijn wij bereid rekening te houden met uw allergie of intolerantie voor bepaalde producten. Graag komen wij met u in gesprek hierover en zullen samen uw maaltijd vaststellen. Meld uw allergie bij een van de bedieningsmedewerkers!
Buon appetito!